Niipperin Montessori-leikkikoulu

takaisin etusivulle

Placeholder  Image

Niipperin Montessori-leikkikoulu toimii Pohjois-Espoossa omakotivaltaisessa ympäristössä paritalossa. Välittömässä läheisyydessä on pieni metsikkö, jota päiväkoti käyttää ympäri vuoden. Leikkikoulun oppimisympäristö on rakennettu montessoripedagogiikan perusteiden mukaiseksi montessoritilaksi.

Leikkikoulussa on puolipäiväryhmä 3-6 -vuotiaille lapsille maanantaista perjantaihin klo 8.30 - 12.00. Kokopäivähoitoon osallistuville on hoitoaika on klo 8(7.45) - 17.

Aamupäivän ohjelmamme näet tästä. Siirryttyään iltapäiväryhmiin lapset ulkoilevat ensin hetken ja syövät lounaan n. klo 13. Tämän jälkeen he lepäävät tarvittaessa ja leikkivät. Ennen iltapäivän ulkoilua lapset syövät vielä välipalan. Pienissä neljän lapsen ryhmissä lasten toiveet päivittäisen ohjelman suhteen voidaan toteuttaa helposti.

Matematiikkakerhomme eskarilaisille ja alakoululaisille on tällä hetkellä tauolla, sen aloittamista suunnitellaan syksylle 2016.

Leikkikoulun kuukausimaksuun on mahdollisuus saada Kelan yksityisen hoidon tukea.  Myös Kelan kokopäivähoidon tuki on mahdollinen, jos lapsella on paikka leikkikoulun iltapäivähoitoryhmissä. Leikkikoulun kuukausimaksu vaihtelee montessoripäivien määrästä ja Kelan tuesta riippuen, lisätietoja Outi Suortti, p. 050 549 1856.

TIETOJA JA HAKEMINEN

BuiltWithNOF
[ETUSIVU] [TOIMINTAMME] [OHJELMAMME] [MATIKKAKERHO] [MONTESSORISTA] [MONTESSORIALUEET] [YHTEYSTIEDOT] [AJANKOHTAISTA] [FAQ]